Profile

 

Decco

Image 05

Decco funcţionează pe piaţă din anul 2005 şi este una din firmele care se dezvoltă foarte rapid pe piaţa producătorilor de profile din PVC din Polonia. Întreprinderea a luat fiinţă bazându-se pe tradiţiile de familie precum şi a cunoaşteri branşei şi a realităţilor pieţei. De la începutul activităţi sale dinamice îşi schimbă şi îmbunătăţeşte oferta, extinde activitatea sa pe alte pieţe, îşi măreşte spaţiile de depozitare şi producţie precum şi dezvoltarea resursele umane. Şi toate acestea cu scopul de a câştiga satisfacţia şi mulţumirea clientului.

Mai multe...

Ramplast

  RAMPLAST garanteaza produsele sale si dispune de toate argumentarile si certificarile necesare realizarii de produse competitive pe piata Uniunii Europene ale carei normative interzic folosirea plumbului in procesul de fabricatie. Aceste normative au fost luate in calcul chiar de la inceputul productiei, profilele RAMPLAST fiind obtinute dupa o reteta ecologica care utilizeaza calciul si zincul eliminand plumbul si staniul - compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate climei din Romania. 

Mai multe...

 

 

 

Rehau

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut.i.

Mai multe...